Καλέστε μας: 211-0122397 & 6972410159
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Χρήστος Παπαϊωάννου Email: info@tablalumin.gr

BLACK FRIDAY DEAL – Χρησιμοποιήστε κωδικό BLKFRIDAY και κερδίστε 20% OFF

Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ

  • Στο νέο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ μπορούν να ενταχθούν μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και μεμονωμένα διαμερίσματα
  • Επιλέξιμη είναι μια κατοικία εφόσον χρησιμοποιείται ως κύρια, υφίσταται νόμιμα, δεν είναι αυθαίρετη και έχει καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Δ.
  • Ο προϋπολογισμός της κάθε αίτησης (συνολικό κόστος επεμβάσεων) μπορεί να φθάσει τα 25.000 ευρώ και το μέγιστο ποσοστό επιδότησης ανέρχεται σε 70%.

 

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης  για το Εξοικονομώ κατ΄ οίκον 2018 υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά από τους υποψηφίους και υποχρεωτικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Προγράμματος. Κάθε επιλέξιμο φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα να υποβάλλει μόνο μια αίτηση. Κατά το στάδιο υποβολής της αίτησης δεν απαιτείται προσκόμιση φυσικού φακέλου με δικαιολογητικά.

Η επιχείρηση Tablalumin , ως πιστοποιημένη κατασκευάστρια εταιρεία αλουμινίου , με το αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση σήμα πιστοποίησης προϊόντων της CE , με προϊόντα τα οποία είναι 100% πιστοποιημένα , αναλαμβάνει την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου . Το προσωπικό της άρτια καταρτισμένο και με πολυετή πείρα , με νέας τεχνολογίας μηχανημάτων , προσυπογράφει την άριστη ποιότητα των προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών της .

Εάν ενδιαφέρεστε και θέλετε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας χωρίς καμία δέσμευση.