ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το www.tablalumin.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας παραγωγής προϊόντων αλουμινίου «Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’», με ιδιοκτήτη τον Χρήστο Παπαϊωάννου του Ευαγγέλου, που το εργοστάσιο εδρεύει στη Θεση Λοζωνάς, Αστακός Αιτωλοακαρνανίας ΤΚ30006, στην Ελλάδα με ΑΦΜ: 800075510 Δ.Ο.Υ Αγρινίου. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ , που βρίσκεται στην διεύθυνση www.tablalumin.com.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδα www.tablalumin.com διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

 1. ΟΡΟΙ

Η Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

 1. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.tablalumin.com ,τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα www.tablalumin.com είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

 1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.tablalumin.com αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Λογαριασμοί Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία Let’s Encrypt™ – powered by Comodo η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Κρυπτογράφηση

Το σύστημα της Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Σε όποιο σημείο του site βρίσκεστε υπάρχει κρυπτογράφηση.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την  περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ κρυπτογραφείται με το προτώκολλο (TLS 1.2), χρήση κλειδιού (ECDHE_RSA with P-256), και δυνατό κρυπτογράφημα (AES_128_GCM).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  eCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Sockets LayerSSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή στη Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ είναι εμπιστευτικές και η εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. Η Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

 1. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.tablalumin.com είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.tablalumin.com , τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 1. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στο ηλεκτρονικό μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντα αλουμινίου. Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε 12 κεντρικές κατηγορίες. Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με 3 click. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την αναζήτηση, που θα σας οδηγήσει κατ’ ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.

Το Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτιριστικακά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω e-mail στο efi@tablalumin.com ή στην σελίδα του προϊόντως μέσω τις φόρμας επικοινωνίας (καρτέλα Ερώτηση για το προϊόν) ή μέσω Live Chat ή μέσω τις κεντρική φόρμας επικοινωνίας.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών της Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’, θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν. Από το σημείο αυτό συνάπτεται η μεταξύ μας σύμβαση.

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου που μας έχει δωθεί με την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας ή θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail.

 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω e-mail στο efi@tablalumin.com την απόφαση σας αυτή εντός 14ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, εφόσον το προϊόν που έχετε κάνει παραγγελία είναι διαφορετικό με το προϊόν που παραλάβατε, λάθος κωδικός. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε  και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.

Δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης σε προϊόντα που η εκτέλεση ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας και παραγγελία προϊόντος του οποίου η κατασκευή είναι ειδικής παραγγελίας όπως π.χ. θωρακισμένη πόρτα ή πόρτα κυρίας εισόδου, δηλαδή στα μέτρα και χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο καταναλωτής και την επιβεβαίωση εκ μέρους του, χάνει έτσι το δικαίωμα του υπαναχώρησης. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ και επιβαρύνουν τον πελάτη.

 1. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει : Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία και έχει καταβληθεί το ποσό μπορεί να ακυρωθεί η παραγγελία μόνο και εφόσον δεν έχει έχει αρχίσει η κατασκευή του προϊόντος του οποίου έχει παραγγελθεί από τον καταναλωτή με τα χαρακτηριστικά τα οποία εκείνος ζήτησε τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

 1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  eCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Sockets LayerSSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας.

β) Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

ΤΡΑΠΕΖΑ

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

 

IBAN

 

ΕΘΝΙΚΗ

 

32444002326 GR5001103240000032444002326
ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

6265040030862 GR6901712650006265040030862
ALPHA

 

220002002016925 GR6001402200220002002016925

 

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με μέσω e-mail στο efi@tablalumin.com , αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

γ)Αγορά με δόσεις: Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

 1. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ/ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ολοκλήρωση παραγγελίας:

Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. O αριθμός παραγγελίας σας είναι 5642. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Οι ημέρες παράδοσης είναι όλες οι εργάσιμες για την παραλαβή των προϊόντων μας από το εργοστάσιο ή την έκθεση. Για παραλαβή από την Μεταφορική Εταιρία   ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε. Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας τη αποστείλουμε μέσω courier με επιπλέον χρέωση σας.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:

Για τις παραγγελίες ανεξαρτήτου κόστους τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για μεταφορικές της Αθήνας.

Από την Αθήνα προς τον προορισμό σας και προς όλη την Ελλάδα τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

~15,00€ ΤΕΜ προς την υπόλοιπη Ελλάδα

 1. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να λόγου καθυστέρησης παραλαβής παραγγελίας υλικών από τον προμηθευτή μας: Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο: Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

 1. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL(NEWSLETTERS)

Η Χ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ‘TABLALUMIN’ ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της εταιρείας μας, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.

   15. Όροι Χρήσεις για την πώληση των προϊόντων Tablalumin από τους συνεργάτες

Η  εικόνα  του  προϊόντος  απαγορεύετε να φέρει  άλλα σήματα  εκτός τις  Tablalumin.  Πρέπει να αναφέρετε  στα  τεχνικά  χαρακτηριστικά  ότι  ο  κατασκευαστής  είναι  η  Tablalumin  μαζί  με υπερσύνδεσμο  –  παραπομπό  προς  την  αρχική  σελίδα  τις  Tablalumin (https://www.tablalumin.com).  Στην περιγραφή των  προϊόντων πρέπει να  υπάρχει το λογότυπο τις Tablalumin μαζί με την ημερομηνία τελευταίας αλλαγής των όρων χρήσης. Εάν δεν διορθωθούν τα προϊόντα  ως προς  τους όρους  χρήσης,  η συνεργασία  διακόπτετε  και  πρέπει  από  τις ιστοσελίδες του να αφαιρεθούν άμεσα όλα μας τα προϊόντα.