Εξοικονομώ – Αυτονομώ

Εξοικονομώ – Αυτονομώ

  • Εξοικονομώ – Αυτονομώ 2020 Στο νέο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν τα μεμονωμένα διαμερίσματα ή οι μονοκατοικίες, πολυκατοικίες Τύπου Α & Β.
  • Επιλέξιμη είναι μια κατοικία εφόσον χρησιμοποιείται ως κύρια, υφίσταται νόμιμα, δεν χρησιμοποιείται ως κατάστημα, δεν είναι αυθαίρετη, δεν έχει κριθεί κατεδαφιστέα. Επίσης να έχει καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Γ.
  • Ο προϋπολογισμός της κάθε αίτησης (συνολικό κόστος επεμβάσεων) μπορεί να φθάσει τα 48.500,00€ για μονοκατοικία, για μεμονωμένο διαμέρισμα. Το μέγιστο ποσοστό επιδότησης ανέρχεται έως 85% και για τις περιοχές με λιγνίτη έως 95%. Για αίτηση πολυκατοικίας Τύπου Α ο ανώτατος επιλέξιμος προϋπολογισμός παρεμβάσεων είναι 48.500,00€. Το ποσοστό επιχορήγησης ανέρχεται έως 80% και επιπλέων 10% για τις περιοχές με λιγνίτη. Για αίτηση πολυκατοικίας Τύπου Β ο ανώτατος επιλέξιμος προϋπολογισμός παρεμβάσεων είναι 76.270,00€. Το ποσοστό επιχορήγησης ανέρχεται έως 80% και επιπλέων 10% για τις περιοχές με λιγνίτη.
  • Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός παρεμβάσεων ενεργειακής εξοικονόμησης δεν μπορεί να υπερβαίνει το 1.20€ επί το σύνολο της εξοικονομούμενης πρωτογενούς ενέργειας (kWh) όπως προκύπτει από το Α΄ Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης.

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης  για το Εξοικονομώ – Αυτονομώ 2020 υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά από τους υποψηφίους και υποχρεωτικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Προγράμματος. 

Η επιχείρηση Tablalumin, ως πιστοποιημένη κατασκευάστρια εταιρεία αλουμινίου, με το αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση σήμα πιστοποίησης προϊόντων της CE, με προϊόντα τα οποία είναι 100% πιστοποιημένα, αναλαμβάνει την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου. Το προσωπικό της άρτια καταρτισμένο και με πολυετή πείρα, με νέας τεχνολογίας μηχανημάτων, προσυπογράφει την άριστη ποιότητα των προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών της.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ 2020
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ 2020


    Εάν ενδιαφέρεστε και θέλετε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας χωρίς καμία δέσμευση.